Til hovedmeny Til innhold

Landbrukspillet

 

 

Brukeradgang til Landbruksspillet er kun tilgjengelig for lokallagene i Bondelaget. Landbruksspillet koster kr 1000,- per år. Brukeradgang følger kalenderåret og må fornyes årlig innen 1. januar.

Ved registrering blir brukers informasjon sjekket mot Bondelagets medlemsregister. Dere mottar deretter e-post fra oss med informasjon om betaling og brukeradgang til Landbruksspillet. Dette kan ta inntil 1-2 virkedager da registreringen foregår manuelt.

REGISTRER DEG

For skoler og andre interesserte – ta kontakt med deres lokale Bondelag for besøk! Dere kan også sende e-post for informasjon om et lokallag nær dere.

Landbruksspillet er et digitalt kunnskapsspill for ungdomsskolen, og gir en introduksjon til hvordan det er å være gårdbruker i Norge. Viktige faktorer som påvirker gårdsdrifta, dyrene, jorda, planter, maskiner, teknologi og økonomi har stor betydning for resultatet på den enkelte gård. Bondens egen kunnskap, erfaringer og nettverk er også svært viktig for produksjon, trivsel og velferd på gården. Landbruksspillet lærer elever om norsk matproduksjon og gårdsdrift, og fremmer kritisk og helhetlig tankegang, prioriteringer, produktivitet og lønnsomhet.