Til hovedmeny Til innhold

Hjelp / Kontakt oss

Materiellet i nettbutikken kan, i tillegg til Bondelagets organisasjonsarbeid, brukes og av alle med interesse for norsk landbruk og matproduksjon.

Bestilling og betaling

Du kan betale i nettbutikken både med bankkort, kredittkort, Vipps eller be om faktura.

Som lokal- eller fylkeslag i Norges Bondelag, eller ved større bestillinger til skoler eller bedrifter kan man ta kontakt med ekspedisjonen (se kontaktinformasjon nederst).​

 

Julen 2020
Siste bestillingsdag med garantert levering før julaften er 10. desember. Ekspedisjonen tar juleferie fra 22. desember til 4. januar

 

Problemer med innlogging?

For å handle i nettbutikken må man registrere navn og adresse. Dersom du ikke har gjort dette i nettbutikken tidligere kan du gjøre det ved å trykke på "registrer deg".

Gjennom registreringen oppretter man også et brukernavn (din e-post - her får du også tilsendt ordrebekreftelse) og du velger ditt eget passord.

Innloggingsinformasjonen er ikke den samme som for "Min side" som brukes i bondelags-sammenheng. 

Porto og frakt

Alle priser er inkl. mva.

Din bestilling vil normalt bli sendt i løpet av fem virkedager.

Fraktkostnaden varierer med vekt og frakttype, men å sende ei t-skjorte koster omtrent kr. 36, å sende fem t-skjorter koster mellom 100 og 140 kr, avhengig av vekt og tykkelse på brevet det beregnes porto ut ifra.

 

Har du problemer med å få bestilt gjennom nettbutikken eller har spørsmål for øvrig, ta kontakt med Ekspedisjonen i Norges Bondelag: 

Epost: serviceteam@bondelaget.no eller ring telefon 22 05 45 00.

Besøksaddresse

Norges Bondelag
Hollendergata 5
0191 Oslo

Postaddresse

Norges Bondelag
Pb 9354 Grønland
0135 Oslo

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 05 45 00
E-post: post@bondelaget.no